Huvin ja urheilun vuoksi pieni e

RunFest on koko työyhteisölle suunnattu hauska työhyvinvointitapahtuma, joka yhdistää hyvän, huvin ja urheilun.

RunFestissa liikutaan kaikenkuntoisille sopiva 5 x 4,2 kilometrin puolimaratonviesti kävellen tai juosten ja vietetään työporukan yhteinen piknik-illallinen.

Tapahtuman hieno tunnelma, rento ilmapiiri, yhteisöllisyys ja hauska oheisohjelma viestikapulakilpailuineen takaavat elämyksen liikuntatapahtumien ensikertalaiselle kuin myös aktiiviselle tapahtumakävijälle.

OHJELMA

Klo 16:00 Rintanumerolappujen jako alkaa info-pisteellä.

Klo 17:00 Musiikkiohjelma, tapahtumajuonto, joukkuekuvaus, viestikapulakilpailu alkavat.

Klo 17:40 Starttia edeltävä alkuverryttely.

Klo 18:00 – 18:10 Lähdöt tapahtuvat porrastetusti rintanumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Klo 19:15 – 21:30 Joukkueet saapuvat maaliin.

Klo 20:30 – 22:30 Livemusiikki alkaa ja tapahtuma-alueella nautitaan piknikistä, hyvästä seurasta, musiikista, liikunnan tuomasta hyvästä fiiliksestä ja kesäillasta.

Klo 22:30 Tapahtuma päättyy.

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

RunFest-piknik – RUOKA JA JUOMA

RunFestiin kuuluu urheiluosuuden eli RunFest-viestin lisäksi RunFest-piknik. Osallistujat voivat tuoda mukaan tapahtuma-alueelle omat eväät ja alkoholittomat juomat. Piknikin äärellä rento tunnelma tiivistyy entisestään.

Ruokia joukkueen piknikkiä varten voi myös ostaa paikan päältä. Paras ratkaisu on tilata ennakkoon juomat ja ruokatuotteet katettuna yrityksen telttaan. Ruoka- ja juomatuotteiden ennakkotilaukset tehdään suoraan catering-yhteyshenkilön kautta. Yhteystiedot löytyvät alta ja Tuotteet-sivuilta.

RunFestin viralliset catering-kumppanit järjestävät tapahtumien alkoholimyynnin yksinoikeudella rajatulla anniskelualueella RunFest-kylässä. Suomen lain mukaan omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Anniskelussa noudatamme anniskelulakia, joka velvoittaa tarkistamaan nuoren henkilöllisyyden ja anniskelemaan yhden annoksen kerrallaan.

RunFest-viesti – VIESTIKAPULAKILPAILU

RunFest-viestiin osallistutaan 5 hengen joukkueina, jolloin joukkueen yhteismatkaksi tulee 21 kilometriä eli puolimaraton. RunFest-viestin tavoitteena on saada jokainen työyhteisön jäsen liikkumaan juosten tai kävellen 4,2 kilometrin lenkki. Lenkin voi tahtoessaan kulkea peräkkäisen viestityylin sijaan yhdessä joukkueenjäsenten kanssa.

Suurta suosiota saanut viestikapulakilpailu on RunFest-viestin lisämauste ja osa tapahtumaan kuuluvaa hupi-osuutta.  Jokainen joukkue tuo tapahtumaan oman viestikapulansa. Joka vuosi RunFestissä on nähty mitä kekseliäimpiä viestikapuloita halauksesta patonkiin, nokian kapulapuhelimeen sekä keppiin ja porkkanaan.

Viestikapulakilpailu järjestetään pilke silmäkulmassa hauskanpitoa ja joukkuehenkeä korostaen. Viestikapulakilpailun voittajajoukkueelle on luvassa ilmainen osallistumisoikeus seuraavan vuoden RunFestiin. Kilpailuun osallistutaan paikan päällä joukkuekuvauspisteellä kuvauksen yhteydessä tai somessa julkaisemalla kuva viestikapulasta kuvatekstillä ”RunFest2017 viestikapula #huvinjaurheilunvuoksi”.

Ruoka ja juoma -ennakkotilaukset:

RunFestin oma HeiaHeia -palvelu

RunFest tarjoaa yhteistyössä HeiaHeia.comin kanssa uuden ulottuvuuden RunFest-osallistumiseen sekä yhteiseen treeniin ja kannustukseen. HeiaHeia on edistyksellinen online- ja mobiiliratkaisu, joka motivoi käyttäjiään terveellisempään elämään suorituksia kirjaamalla, hyvinvointineuvoja jakamalla, kollegoita kannustamalla ja yhteisiin kampanjoihin osallistumalla.H!_musta

RunFestin oma HeiaHeia -palvelu tarjoaa kaikille osallistujille:

– yhteisen HeiaHeia-palvelun kaikille RunFest osallistujille

– mahdollisuuden osallistua kampanjoihin ja voittaa palkintoja

– RunFestiin valmentavat harjoitusohjelmat erikuntoisille kävelijöille / juoksijoille

– RunFestin viestintää, vinkkejä ja kannustusta treenaamiseen

 

Tilaa joukkueellesi tiimipaidat ja piknikpöytä tai -teltta