Runfestin oma 30 päivän #munlupaus verkkovalmennus

Tervetuloa valmistautumaan Runfestiin 30 päivän #munlupaus treenihaasteen parissa! Kuukauden aikana treenataan niin lihaskuntoa ja liikkuvuutta kuin parannetaan hapenottokykyäkin.

Saat

-30 päivän treenikalenterin

-Tulostettavan treenipäiväkirjan

-Lihaskuntotreeniohjelman

-Liikkuvuustreeniohjelman

-Video-ohjeet kaikkiin liikkeisiin

-Kotona tehtävän kuntotestin ohjeet

Haaste on tarkoitettu heille, ketkä kaipaavat potkua liikunnan aloittamiseen tai jatkamiseen pitkän tauon jälkeen. Myös kokeneemmat liikkujat voivat hyödyntää treenikalenteria ja lisätä omia treenejään haastetreenien lisäksi.

Klikkaamalla paikkakuntakohtaista linkkiä pääset kirjautumaan mukaan #munlupaus treenihaasteeseen. Linkkiä klikkaamalla näet myös päivämäärät, jolloin paikkakuntakohtaiset verkkovalmennukset alkavat. Saat sähköpostiisi kaiken tarvittavan materiaalin, joten osallistuminen on superhelppoa. Haasteen treenit on myös tehty sellaisiksi, että ne on mahdollista tehdä missä tahansa; kotona, työpaikalla, hotellissa, ulkona, laiturin nokassa, hiekkalaatikon reunalla tai mikä ikinä oma suosikkitreenipaikkasi sitten onkin.

Treenit ovat nopeita, mutta tehokkaita. Opit käyttämään kehoasi siten, kuin sille luonnollista on ja saamaan treeneistä täyden hyödyn irti. Kuukaudessa saat tuloksia varmasti ja ehkä huomaat, että kiireiseenkin arkeen on mahdollista sisällyttää hyvää energiaa tuovia, omia liikuntahetkiä.

LUPAUS hyvinvointistudio tarjoaa laadukkaita Personal Training-, ravintovalmennus ja mentaalivalmennuspalveluita. LUPAUS on vuodesta 2014 toiminut suomalainen yritys. Kasvu on ollut nopeaa ja tavoite on kasvaa merkittäväksi, suomalaiseksi hyvinvointipalveluiden tarjoajaksi. Valmennusfilosofiamme on kokonaisvaltainen, eli huomioon otetaan aina liikunta, ravinto, lepo sekä mieli, sillä yhtä ei voi erottaa muista.

Vuoden 2017 trendit liikkumisessa ja hyvinvoinnissa siirtyvät fitness-buumista enemmänkin oman kehon kuunteluun ja rauhoittumiseen. ”Oman kokemukseni mukaan, mitä paremmin omaa kroppaa kuunnellaan, sitä parempia ovat tulokset ja onnellisempi elämä”, kertoo Lupauksen toimitusjohtaja Riina Laaksonen. ”Hektisyydessä ja kiireisen arjen keskellä sisäinen ääni saattaa jäädä kuulematta ja liikunnasta voi tulla suorittamista. Valmennukset tähtäävät myös oman itsen kuuntelun kasvamiseen ja itsetuntemuksen lisääntymiseen.”

LUPAUS-valmentajatiimi koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka tekevät työtä rakkaudella ja intohimolla. Tiimistä ja henkilöstöstä sekä heidän kasvamisestaan pidetään erityisen hyvää huolta, sillä tästä seuraava ilo, energia ja hyvinvointi välittyy eteenpäin kaikessa työssä ja tekemisessä. Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä. Pidämme pienen pilkkeen silmäkulmassa, sillä treeni saa olla kivaa ja elämä on hyvää!

”En koskaan puhu työhyvinvoinnista eikä sitä mielestäni voi erottaa erilliseksi osaksi. On vain yksi hyvinvointi. Jotta voimme hyvin, on elämän tärkeiden osa-alueiden, terveys, työ, perhe ja sosiaalisuus, oltava kunnossa ja ihmisen sovussa itsensä kanssa. Valmennamme aina ihmistä kokonaisuutena, jonka kaikki osat huomioidaan ja teemme valmennusratkaisut tilanteen mukaan.”, Laaksonen kertoo.

Hyvinvointistudio LUPAUS
Lönnrotinkatu 32 A, 2. krs

00180 Helsinki

+358 40 180 1535

info@hyvinvointistudiolupaus.fi